top of page

Polyester

Glasvezelversterkt polyester (polyester) is een kunststof waarmee Fox Industries een bijzonder lange ervaring heeft. De toepassing is bijna onbeperkt. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden met opties aan, waarbij de ontwerpers/ingenieurs hun creativiteit en wensen kunnen inbrengen.

De constructieve eigenschappen kunnen makkelijk aangepast worden door het inlamineren of inlijmen van metaaldelen. Op dezelfde wijze kan ook warmte- of geluidwerende isolatie aangebracht worden. Fox Industries verwerkt polyester in verschillende productieprocessen; handgelamineerd en RTM (twee-zijdig glad), zowel in kleine als in zeer grote series. Met deze methodes kunnen veel verschillende producten worden vervaardigd, het toepassingsgebied is dan ook enorm groot. Dit maakt het voor Fox Industries mogelijk om aan meerdere branches te kunnen leveren. Zo worden er machinebeschermkappen voor de agrarische sector geproduceerd, maar ook bodydelen voor de automotive.

Bekijk de polyester handlaminaat of de polyester RTM pagina voor meer informatie over deze productieprocessen.

Bekijk de pagina Modellen en mallen over meer informatie over onze model- en malbouwafdeling.

Gemakkelijk uw collega's onze polyester activiteiten laten zien? Vraag onze brochure aan via de contactpagina of download onze Polyester brochure​ om deze uit te printen!

bottom of page