top of page

Onze activiteiten

Metalworking CNC milling machine. Cuttin

CNC Verspaning

Fox Industries heeft meerdere CNC draai- en freesbanken staan. Bewerking van vrijwel alle metaalsoorten in zeer hoge nauwkeurigheid, maar ook van andere materialen als kunststof is mogelijk.

polyester_7.jpg

Polyester vormdelen

Glasvezelversterkt polyester (polyester) is een kunststof waarmee Fox Industries een bijzonder lange ervaring heeft. De toepassing is bijna onbeperkt. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden met opties aan, waarbij de ontwerpers/ingenieurs hun creativiteit en wensen kunnen vervullen.

Engineering

Engineering

In de ontwerp- en ontwikkelingsfase wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste technieken. Het tekenwerk in 3D gebeurt volledig in Solidworks. Daarnaast maken we gebruik van het CAM programma OneCNC.

umc750.jpg

CNC Frezen

We hebben twee verschillende soorten freesbanken, beide uiterst modern, zeer nauwkeurig en flexibel in te zetten. 

Beide machines hebben een digitaak tastsysteem dat het gereedschap en het product uiterst nauwkeurig kan inmeten.

robotlassen

(Robot)lassen

Onze constructieafdeling richt zich vooral op kleine, lichte constructies. Het lassen van chassis, frames en machineonderdelen wordt hier gedaan. Door middel van lasmallen wordt gegarandeerd dat elk product met dezelfde nauwkeurigheid wordt gemaakt. We verwerken staal, rvs en aluminium, zowel handmatig als met de robot.

generatorkap_03_edited.jpg

Model- en mallenbouw

Het maken van mallen voor polyester producten kan op een conventionele methode en op een moderne methode. Beide methodes hebben hun voor- en nadelen. Fox Industries B.V. heeft de kennis en de middelen in huis voor toepassing van beide methodes.

e45.jpg

CNC Draaien

We maken gebruik van twee CNC draaibanken; een Haas ST-30SSY en een EMCO E45 draaibank met diverse aangedreven gereedschappen en een materiaalstafaanvoer.

Assemblage

Assemblage

De assemblageafdeling van Fox Industries is ingesteld op samenstellen en eventueel verlijmen van zowel in huis geproduceerde als aangeleverde delen. Verder kan Fox Industries zorg dragen voor kwaliteitscontrole, verpakking en vervoer.

royallodge_1.jpg

Specials

Met 'specials' bedoelen we alle activiteiten die buiten de normale afdelingen vallen. Zo ontwikkelden en produceren we een complete zeer luxe tent in 2006.

bottom of page