top of page

Assemblage

De assemblageafdeling van Fox Industries is ingesteld op samenstellen en eventueel verlijmen van zowel in huis geproduceerde als aangeleverde delen. Verder kan Fox Industries zorg dragen voor kwaliteitscontrole, verpakking en vervoer.

Bij zoveel mogelijk producten is bij het ontwerp reeds rekening gehouden met de optimale benutting van het vervoersvolume, waardoor de transportkosten minimaal zijn. Door de samenwerking tussen de verschillende afdelingen komen uiteindelijk alle producten 'assemblageklaar' in het magazijn. Stapsgewijs worden ook heel complexe machines samengebouwd. Een kwaliteitssysteem zorgt voor de juiste kwaliteit, waarbij ook boutbevestigingen, lakkwaliteit, etc., gecontroleerd worden.

Voor het produceren van voertuigen die op de openbare weg komen te rijden heeft Fox Industries het benodigde certificaat 'European Product Compliance Statement' en een 'World Manufacturer Identification'. Met slechts een aantal andere bedrijven in Nederland is dit een uniek certificaat.

Veel producten die Fox Industries produceert zijn direct gebruiksklaar en worden rechtstreeks aan de klant afgeleverd. Een mooi voorbeeld hiervan is de lodgetent van Suncamp, deze leveren wij rechtstreeks af aan campings over heel Europa. Ook de opbouw van deze tenten wordt door ons begeleid.

bottom of page